Aleea Suta 7/3, Miercurea Ciuc | Csíkszereda, Suta sétány 7/3. 0729058077 office@pellet.ro

Cazane pe peleți - TransylPellet

  You are currently here!
 • Home
 • Cazane pe peleți

Caracteristici ale cazanelor Smart cu peleți

Smart-PK 17-32 kW

Descriere

 • Noul Smart-PK impresionează prin designul său modern, dimensiunea compactă, designul modern, functionalitatea și, bineînțeles, raportul preț-performanță.

  Acest cazan pe peleți dispune de un rezervor săptămânal, pentru combustibili însăcuite, adaptată la puterea cazanului.

  Tehnologia sofisticată de ardere provine de la fratele său mai mare – Nano-PK. Acesta are un sistem de comandă cu afișaj tactil nou, ușor de operat.

  Cazanul este echipat cu un dispozitiv de curățare manuală și un rezervor pentru cenușă.

  Domeniul de aplicare variază de la case de weekend, cabane de munte și unități rezidențiale uni- sau bifamiliare, până la utilizarea ca modul combinat cu un cazan pe lemne.

Eco-PK 70-330 kW

Descriere

 • Sistemele de încălzire Eco-PK sunt cazane de mari dimensiuni și sunt adaptate cu precizie la cerințele de căldură mai mari. Modelele de 70-330 kW reprezintă gama de putere a cazanelor de înaltă temperatură Eco și este deja suficient de puternică pentru clădiri rezidențiale, catering, clădiri publice, încălzire urbană și pentru operațiuni comerciale și industriale. Funcționarea optimă este obținută pentru fiecare dimensiune adecvată a proprietății. Tehnologia de ultimă generație sofisticată și testată  permite economisirea energiei, reducerea costurilor și încălzirea complet automată și se mândrește cu o eficiență maximă.