Aleea Suta 7/3, Miercurea Ciuc | Csíkszereda, Suta sétány 7/3. 0729058077 office@pellet.ro

Cazane pe lemn - TransylPellet

  You are currently here!
 • Home
 • Cazane pe lemn

Caracteristicile cazanelor pe lemne SMART:

½ metru

1 metru

Descriere

 • Tehnologia sofisticată de gazeificare a lemnului din cazanele noastre de lemne asigură, de asemenea, o eficiență înaltă și cele mai mici valori posibile ale emisiilor.

  Controlul eficient al combustiei datorită sondei lambda, camera de ardere robustă și de înaltă performanță, controlul confortabil prin intermediul ecranului tactil și multe altele: cazanele cu lemne Hargassner satisfac toate cerințele utilizatorilor și  cerințele tehnice.

  Între cazane pe lemne se găsește seria SMART cărui tehnologia sofisticată de ardere provine de la fratele său mai mare – Neo-HV. Afișajul său tactil ușor de utilizat îi conferă o notă specială. Smart-HV este deosebit de potrivit pentru casele individuale și unitățile rezidențiale mici. Cazanul cu lemne Smart-HV 17-23 este, de asemenea, disponibil ca și cazan combinat cu lemne/pellet.

  Firma Hargassner, în gama  gazeificatoare de lemn, oferă idei inovatoare și soluții optimizate atât în ceea ce privește designul, cât și conceptul de control. Toate detaliile tehnice ale gazeificatorului de lemn au fost optimizate în modelul Neo-HV. Ca urmare,  operarea ,  întreținerea devenind foarte confortabil, eficiența și randamentul energetic au fost semnificativ sporite. Un pachet premium special maximizează confortul de utilizare a Neo HV. Un gazificator perfect pentru sistemul dumneavoastră de încălzire cu lemne.

  În ciuda capacității sale mari, cazanul cu lemne Neo-MHV de 1/2 și 1 metru este un adevărat economizor de spațiu. Acest lucru face posibilă încălzirea flexibilă cu lemne de 1/2 metru sau de 1 metru chiar și în încăperile mici ca camera tehnică.

  Pentru puteri mai mari vă oferim modelele MV de la 55-110 kW, cu lemne până 110cm lungime.

  Cazanul pe lemne sunt disponibile și ca o combinație de lemne de foc și peleți.