Aleea Suta 7/3, Miercurea Ciuc | Csíkszereda, Suta sétány 7/3. 0729058077 office@pellet.ro

Cazane industriale - TransylPellet

  You are currently here!
 • Home
 • Cazane industriale

Familia Magno-250kw-2500kw

Descriere

 • Magno-UF cu focar cu alimentare inferioară și grătar de ardere fix. Cazanul UF este proiectat pentru utilizarea de combustibili lemnoși cu umiditate de la extrem de scăzut până la mediu. Cu alte cuvinte, pentru combustibili lemnoși cu un conținut de apă cuprins între 8 % și 40 %. La combustie în camera de ardere subalimentată permite obținerea celor mai mici valori de praf în gazele de ardere. Astfel se recomandă pentru rumeguși uscat, pelete etc.

  Tehnologia cazanului MagnoVR cu grătar în trepte este utilizată la  arderea combustibilelor ca  așchiile de lemn, rumeguși și scoarța de lemn cu umiditate ridicată, adică cu um conținut de apă până 60%.

  Pentru mărimile de putere Magno-VR 250 – 600, este integrat un grătar glisant plat. Arderea controlată prin grătarul de alimentare se asigură un conținut de praf foarte scăzută în gazele de ardere. Îndepărtarea automată a cenușii are loc la capătul grătarului.

  Cazanul Magno SR, sunt construite cu puteri mari de 800-2500kw.Technologia e acelaș ca la Magno VR, dar din cauza unui masă mult mai mare de combustibil în camera de ardere, are grătar glisant în trepte.